Over Merkrelaties

gezicht_boom_dubbel_in_dialoogMet dit blog wil ik de lezer inspireren om vanuit een relatie en dialoog perspectief naar merken, medewerkers en klanten te kijken. Door vanuit verbinding naar merken en actualiteit te kijken ontstaan er vrijwel altijd nieuwe inzichten, mogelijkheden en kansen voor mensen en merken.

Ik ben gepassioneerd over de manier waarop merken waarde kunnen toevoegen aan de levens van klanten, medewerkers en ‘buren’. De marketingsleutel voor veel merken ligt bij de mens. Voor grotere bedrijven betekent dit al snel een combinatie van de disciplines marketing en HR. Ik noem dat marketing gedreven HR.

En als marketing vanuit een mensen perspectief wordt benaderd vormen niet meer de marketing P’s het uitgangspunt, maar de marketing R’s: Relevantie – Responsiviteit – Reputatie – Retentie – Relatie – Resultaat.

Vanuit deze visie ben ik deels onafhankelijk adviseur/consultant via mijn bedrijf Merkrelaties en werk ik bij Albert Heijn aan Employer Branding en Employee Engagement. Ik kijk met een marketing perspectief naar HR en met een HR-bril naar marketing. Op zoek naar synergie, om kansen te ontdekken en verbeteringen te proberen en te implementeren.

In dit proces blijkt niet alleen dialoog en participatie cruciaal, maar is ook betekenis, purpose en story telling van grote waarde. Via ExCorde bied ik maatwerk voor het ontwikkelen, creëren en uitgeven van verhalen. Merkverhalen, organisatieverhalen en persoonlijke verhalen.

Kijk voor meer informatie ook op:
www.merkrelaties.nl
www.excorde.nl

 

 

 

 


 

3 reacties op Over Merkrelaties

  1. Daan Tel zegt:

    Hee Rene, dank voor het boek en leuk om je zakelijke kant te ontdekken. Veel raakvlakken dus veel om volgende keer over te praten. Ik kijk er naar uit….

  2. Marcel Hazeu zegt:

    helemaal Rene, vlot, open, slim. Leuk deze site te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s